Re-Integratie

Luisteren & ondersteunen.

Een gezonde en veilige werkomgeving waarin medewerkers hun verhaal kunnen doen is belangrijk. Fervent neemt de tijd en biedt een luisterend oor. Wij ondersteunen je bij re-integratietrajecten met als intentie: een duurzame terugkeer naar werk.

Mediation

Proactief signaleren

Fervent beschikt over een professioneel team ‘psychosociale begeleiding’. Onze mediator, bedrijfsmaatschappelijk werker, vertrouwenspersoon en gezondheidszorgpsycholoog helpen met werk- of privéproblemen, ondersteunen bij (dreigend) verzuim en begeleiden re-integratietrajecten.

Mediator

Neutrale en onafhankelijke ondersteuning bij het oplossen van een (arbeids)conflict, met oog voor beide partijen.

Bedrijfsmaatschappelijk werker

Hulp bij persoonlijke problemen, zoals traumaopvang en rouwbegeleiding maar ook coaching en re-integratie.

Vertrouwenspersoon

Hulp bij ongewenste omgangsvormen, bijvoorbeeld pesten, agressie, geweld, discriminatie of (seksuele) intimidatie.

Gezondheidszorgpsycholoog

Deskundige behandeling bij psychische klachten, waaronder angst, somberheid, slecht slapen, burn-out en trauma.

Fervent is Fervent. Afwachten of achteroverleunen? Dat kennen wij niet. Onze professionals gaan proactief aan de slag met jouw case. Daarbij geven we iedere specialist een prominente rol binnen de totaalaanpak. Want wij zijn ervan overtuigd dat we, vanuit een multidisciplinaire kijk, samen de juiste dingen kunnen doen.

Coaching

Luisteren en praten

Een medewerker die niet lekker in zijn vel zit, zal niet optimaal presteren op het werk. Als leidinggevende merk je dat vaak als eerste. Het is belangrijk om de signalen op te pakken, maar nóg belangijker is om er iets mee te doen. Luister. Praat. Zoek een oplossing.

In de praktijk blijkt dat echter lastig. Met coaching helpen we je op weg. Wij bieden diverse coachtrajecten, waaronder mental check-up gesprekken, loopbaancoaching, budgetcoaching en life counseling.

Mental check-up

Persoonlijke kwesties, abrupte veranderingen of een verstoorde werk- privébalans. Enkele factoren die invloed kunnen hebben op de mentale toestand van jouw medewerkers. Met een mental check-up verminder je stress en voorkom je verzuim.

Loopbaancoaching

Veel vragen, weinig antwoorden. Twijfelt jouw medewerker over zijn/haar baan of carrière, dan is dit te zien aan de prestaties op het werk. Loopbaancoaching helpt ons met het vinden van de belangrijke antwoorden.

Budgetcoaching

Staat een medewerker voor financiële uitdagingen? Bijvoorbeeld als gevolg van echtscheiding of overlijden van partner? Met budgetcoaching voorkom je grotere problemen en creëer je inzicht en overzicht.

Life counseling

Medewerkers die struggelen met levensvragen of psychosociale uitdagingen, krijgen vaak mentale klachten. Op dit soort momenten biedt life counseling een uitweg. Hiermee geef je richting en betekenis en voorkom je uitval.

Wachttijdbemiddeling

Lang wachten is voor niemand leuk. Zeker niet bij complexe klachten of voorafgaand aan een ingrijpende operatie. Bij Fervent doen we er alles aan om jouw medewerker zo snel mogelijk te helpen. Vooral een eerste afspraak kan vaak sneller geregeld worden. Wij gebruiken onze creativiteit, benaderen verschillende ziekenhuizen in de regio en onderzoeken alle opties. Uiteraard gaat alles in goed overleg met jou.

Navigeer naar onderwerp

Hulp nodig?

Andere services.

Verzuim

Onderzoeken & aanpakken.

Samen aan de slag met (preventieve) verzuimbegeleiding op basis van een integrale aanpak.

Vitaliteit

Kennis & energie.

Structureel investeren in het welzijn van mensen om te hoge werkstress en uiteindelijk verzuim te voorkomen.

Opleiding & Training

Leren & ontwikkelen.

Trainen van medewerkers en kennis en expertise delen over een vitale en gezonde werkomgeving voor iedereen.

Wij maken gebruik van cookies. Door het gebruik van cookies verbeteren we het gebruiksgemak voor jou als bezoeker en houden we statistische informatie bij. Meer informatie hierover vind je in onze privacyverklaring.