Wij zijn Fervent.

Fanatiek in dienstverlening met passie voor de mens. Een tikkeltje vakidioot. Zo kun je ons wel noemen. Wij zijn gek op ons vak. Uiterst bedreven in ons werk. Bevlogen, extatisch, vurig, fanatiek. Fervent. Dat zijn wij.

Bij Fervent pakken we het ‘nét even anders’ aan. Wij slaan een brug tussen werkgever en werknemer. Leren van het verleden, kijken naar het heden. Een solide karakter, maar een frisse manier van werken. De juiste balans tussen persoon en proces. Met een stevig fundament. En kom je er zelf even niet uit? We got your back.

Waarom wij bestaan.

Wij streven naar een plezierige en gezonde werkplek voor alle werkenden.

Waar wij voor staan.

Wij zijn er voor organisaties die nieuwsgierig zijn naar ‘nét even anders’. Organisaties met lef die, met een beetje hulp, het echte gesprek durven aan te gaan. Organisaties die willen werken aan een gezonde(re) bedrijfscultuur. Vanuit onze rol als arbodienstverlener vinden wij het belangrijk dat mensen optimaal hun werk kunnen doen. Daarom kijken wij samen met werkgevers hoe we werkomgevingen kunnen verbeteren.

Continu zoeken wij de verbinding in een veilige en betrouwbare omgeving. Met als streven mensen uit te dagen hun autonomie te vergroten. Een klimaat te creëren waarin plezier, nieuwsgierigheid, respect, integriteit en ambitie voorop staan. Waar mensen in een veilige en open cultuur een steentje kunnen bijdragen, zich kunnen ontplooien en (verder) kunnen ontwikkelen. En bovenal, onderdeel worden van (het succes van) de onderneming.
Verantwoordelijk
Bij ons kun je terugvallen op een sterke, solide organisatie.

Slim
Omdat wij best practises uit ons verleden meenemen en toepassen.

Authentiek
Geen mail spam, met Fervent heb je oprecht één-op-één contact.

Energiek
Gedreven om altijd tot een oplossing te komen, met passie voor de mens.

Betrouwbaar
Samen de juiste dingen doen, vanuit verbinding en wederzijds vertrouwen.

Een greep uit onze klanten

Direct contact?

Liever mailen?

Wij maken gebruik van cookies. Door het gebruik van cookies verbeteren we het gebruiksgemak voor jou als bezoeker en houden we statistische informatie bij. Meer informatie hierover vind je in onze privacyverklaring.