Fervent is Gepassioneerd Gecertificeerd!

Goed nieuws van het Fervent-team! We stralen van trots nu we officieel zijn gecertificeerd als toonaangevende dienstverlener. Onze laatste audit was een succes, en we dragen het certificaat met volle overtuiging!

Wat betekent dit?

Simpel: we hebben bewezen dat we voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Of het nu gaat om verzuimbegeleiding, preventie, taakdelegatie of wet- en regelgeving, we laten zien dat we het serieus nemen.

Bij Fervent doen we het ‘nét even anders’. We zijn niet alleen bruggenbouwers tussen werkgevers en werknemers, maar ook kwaliteitsbewakers. Dit certificaat is een kroon op ons harde werk en onze passie.

Wat brengt de toekomst?

Nog meer toewijding! We kijken uit naar verdere ontwikkelingen om onze dienstverlening te blijven verbeteren. Dank aan ons geweldige team en iedereen die heeft bijgedragen aan dit succes. Samen blijven we fervent werken aan een betere toekomst!

Deze pagina delen

LinkedIn
Facebook
WhatsApp
Email
Wij maken gebruik van cookies. Door het gebruik van cookies verbeteren we het gebruiksgemak voor jou als bezoeker en houden we statistische informatie bij. Meer informatie hierover vind je in onze privacyverklaring.